Genç Ayrancılar Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ayrancılar’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Ayrancılar Kapalı Pazaryeri ve Ayrancılar Meydanı’nda bir araya gelen dernek üyeleri kadınlara karanfil dağıttı. Ayrıca vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
Dernek üyeleri sabah saatlerinde sahaya çıktı. Bununla birlikte ekipler pazaryeri ve meydanda kadınlarla birebir sohbet etti. Ardından kadınlara karanfil ve kutlama notları verdi. Böylece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ayrancılar’da anlamlı bir atmosfer oluşturdu.
Genç Ayrancılar Kadınlara Karanfil Verdi
Genç Ayrancılar Derneği Başkanı Ahmet Gökay Dinçer etkinlik sırasında açıklama yaptı. Dinçer, kadınların toplum için büyük bir değer taşıdığını vurguladı. Ayrıca kadınların Ayrancılar’ın geleceğinde önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.
Dinçer konuşmasında kadınların toplumun umudu olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda güçlü bir toplum için kadınların değerini bilmenin önemine dikkat çekti. Kadınların emeğinin ve fedakârlığının her zaman takdir edilmesi gerektiğini söyledi.
Dernek üyeleri etkinlik sırasında kadınlara karanfil verdi. Bununla birlikte karanfillerin üzerine özel bir kutlama notu yerleştirdi. Kadınlar verilen çiçekler ve mesajlardan dolayı memnuniyet duydu. Ayrıca birçok vatandaş etkinliği anlamlı buldu.
Karanfiller üzerine yerleştirilen notta anlamlı ifadeler yer aldı. Mesajda kadınların toplum için taşıdığı değer vurgulandı. Ayrıca kadınların emeği ve gücüyle Ayrancılar’ın geleceğinin daha umutlu olacağı ifade edildi.
Etkinlik boyunca dernek üyeleri kadınlarla sohbet etti. Bununla birlikte kadınlar da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Böylece Ayrancılar’da samimi ve sıcak bir ortam oluştu.
Genç Ayrancılar Derneği üyeleri toplumda farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. Ayrıca kadınların toplumdaki yerinin güçlenmesi gerektiğini dile getirdi. Bu sayede toplumda dayanışma ve saygı kültürünün daha da gelişmesi hedefleniyor.
Ayrancılar’da gerçekleşen etkinlik birçok vatandaşın ilgisini çekti. Kadınlar kendilerine verilen karanfilleri memnuniyetle kabul etti. Ayrıca vatandaşlar etkinliğin devam etmesini istedi.









