Torbalı ve Ayrancılar Ramazan iftarı, bu yıl 9.000 sıcak yemekle ihtiyaç sahiplerinin kapısını çaldı. Torbalı ve Ayrancılar Ramazan iftarı kapsamında hazırlanan 4 çeşit sıcak yemek, belediyenin kendi mutfağında üretildi. Belediye ekipleri dağıtımı bizzat gerçekleştirdi. Ayrıca hizmet 65 yaş üzeri yemek yapamayan vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı. Böylece Ramazan bereketi Torbalı ve Ayrancılar genelinde hissedildi.
Belediye ekipleri her gün sahaya çıktı. Kapı kapı dolaştı. Yemekleri sıcak şekilde teslim etti. Aynı zamanda vatandaşlarla sohbet etti. Dualar aldı. Bu temas dayanışma ruhunu güçlendirdi. Çünkü Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Bu nedenle dağıtım sadece bir yemek hizmeti olmadı. Gönül köprüsü kurdu.
Torbalı ve Ayrancılar Ramazan iftarı organizasyonu planlı şekilde yürütüldü. Yemekler hijyen kurallarına uygun hazırlandı. Menü 4 çeşit olarak oluşturuldu. Ekipler koordineli çalıştı. Böylece her gün yüzlerce haneye ulaşıldı. Ayrancılar mahallelerinde de yoğun dağıtım yapıldı. Bu sayede ilçenin her noktasında sıcak iftar sofraları kuruldu.
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir çalışmayı yakından takip etti. Başkan Demir açıklama yaptı. Bu hizmetin sadece yemek dağıtımı olmadığını vurguladı. Ayrıca “Hemşehrilerimizin emanet ettiği imkânları yine hemşehrilerimizin sofrasına ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı. Birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ramazan bereketini her haneye ulaştıracaklarını belirtti.
Torbalı ve Ayrancılar Ramazan iftarı ilçede memnuniyet oluşturdu. Vatandaşlar hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye ekipleri sorumluluk bilinciyle çalıştı. Aynı zamanda sosyal dayanışma kültürü güç kazandı. Bu organizasyon Ramazan’ın ruhunu sahada yaşattı.
Sonuç olarak 9.000 sıcak yemek ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Dayanışma büyüdü. Ramazan coşkusu Torbalı ve Ayrancılar’da güçlü şekilde hissedildi.






